FRANCK FIFE Afp
PIŠU ŠPANJOLCI

Niko Kovač ulazi pregovore s Real Madridom!? Razlog je čovjek kojem je ‘promijenio karijeru‘

Hoće li se hrvatskom stručnjaku ipak ispuniti velika prošlogodišnja želja?
Piše: SNObjavljeno: 21. srpanj 2021. 17:24

Kako stvari stoje, za srpskoga napadača Luku Jovića u Madridu mjesta nema. Carlo Ancelotti već je prekrižio ovog 23-godišnjaka koji će izgleda sreću morati potražiti na nekoj drugoj adresi.

Barem nam to govore informacije kojima ovih dana barataju brojni španjolski mediji, a njihovi izvori otkrivaju i da bi Jović mogao ponovno stići kod čovjeka koji nimalo ne sumnja u njegove sposobnosti - hrvatskog stručnjaka Nike Kovača.

Transfer je to o kojem se pričalo i krajem prošle godine, ali isti se tada nije realizirao. U 'Kraljevskom klubu', dakle, na Jovića ne računaju i traži se sredina u kojoj bi mogao vratiti formu zbog koje je Real 2019. izdvojio čak 60 milijuna eura i proslijedio ih Eintrachtu iz Frankfurta.

image
Luka Jović i Niko Kovač
ANDREAS ARNOLD Dpa Picture-alliance Via Afp

Je li Kovač čovjek koji će ponovno podići mladoga Srbina? Bivši izbornik hrvatske reprezentacije vodio je Jovića upravo u Eintrachtu u sezoni 2017/18 kada je zabio 8 golova u 22 nastupa i pomogao momčadi u osvajanju DFB-Pokala.

"On je trener koji je promijenio moju karijeru. Čovjek koji mi je pokazao pravi put. Sretan sam što sam surađivao s njim", svojevremeno je Jović hvalio Kovača.

Hoće li se ponovno sastati, ali ovoga puta u klubu iz Monaka, mogli bismo saznati već u narednim tjednima...

Spomenimo i da Španjolci pišu kako je Real zainteresiran za prodaju, no tu bi problem mogla biti cijena jer nitko se ne želi za 'sitniš' riješiti mladog igrača i to onog za kojeg su izdvojili toliki novac. S druge strane, Monacu bi možda čak i više odgovarala opcija posudbe...

Linker
27. travanj 2024 05:48