Jens Gustafsson
 VOJKO BASIC/CROPIX Cropix
GUSTAFFSON NAKON ‘PETICE‘

‘Ne osvrćem se na svoj status, a trebali smo zabiti i više. Držimo se zajedno, pokazali smo što možemo‘

‘Sada ovakvu izvedbu moramo ponoviti protiv Slaven Belupa‘, komentirao je Hajdukov trener.
Piše: Slaven Alfirević/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 26. listopad 2021. 19:40

Trener Hajduka Jens Gustafsson bio je zadovoljan nakon pobjede u Belišću i plasmana u četvrtfinale kupa.

- Utakmica je od početka bila teška, mislim da smo bili dobro fokusirani na posao i rezultat je nagradio naš težak rad. Trebali smo zabiti čak i više golova, ali smo zadovoljni s pet. Jer u prošlim utakmicama smo bili takvi kakvi smo bili... (neefikasni, op. a.). Sretni smo, zadovoljan sam kako su odigrali naši napadači i što smo se plasirali u iduću rundu natjecanja - rekao je Šveđanin, a prenijela Slobodna Dalmacija.

Kakav mu je status, pitali su ga.

- Ne osvrćem se na to, samo gledam na svoj rad i na pripremu svake nove utakmice - nije se dao uvesti u dužu priču Gustafsson.

image
Jens Gustafsson
VLADO KOS/CROPIX Cropix

GOLOVE I IZVJEŠTAJ S UTAKMICE BELIŠĆE - HAJDUK POGLEDAJTE OVDJE

- Konačan rezultat govori dosta o našoj izvedbi, ovo su teške utakmice, u koje morate unijeti dosta napornog rada i profesionalizma da bi ih pobjedili. Ponosan sam na svoje igrače, dali su sve od sebe svih 90 minuta, i tako moraju izgledati u svakoj utakmici. Sretan sam i zbog golova koji su nam nedostajali, volio bih da ih je bilo i više, ali na koncu dana moram biti zadovoljan pobjedom.

Trener Hajduka zatim je najavio susret sa Slaven Belupom sljedeće nedjelje.

- Sada ovu izvedbu i efikasnost moramo ponoviti i u sljedećoj utakmicu. Kad ti je dobra izvedba a ne zabiješ gol, prirodno je da počneš sumnjati u svoje sposobnosti i da počnu sumnje u momčad. Ali mi se držimo zajedno i danas smo pokazali što možemo. Slaven Belupo je težak protivnik, želimo ponoviti izvedbu protiv Gorice ali da iskoristimo prilike i zabijemo gol.

Linker
25. travanj 2024 00:22