LEGENDA RANGERSA

'Ne bi bilo dobro da Englezi s milijunima dođu po Nikicu Jelavića. On ja naš talisman"

'Siguran sam da McCoist ne spava od brige hoće li s Nikicom biti sve u redu. Rangersu je taj veliki dečko potreban zdrav. Ne vjerujem da bi se Rangers mogao nositi s gubitkom Jelavića'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 16. kolovoz 2011. 16:31

Nekadašnji veznjak Glasgow Rangersa Neil McCann označio je hrvatskog nogometaša Nikicu Jelavića (26) kao ključ uspjeha škotskog prvaka u ovoj sezoni...

Bivši napadač Hajduka, Waregema i Rapida u tri je utakmice novog izdanja škotskog Premiershipa zabio dva pogotka, a bio je strijelac i u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Malmöa u kojoj je švedski prvak izbacio škotskog. McCann, koji je danas komentator Sky Sportsa, smatra kako je Jelavić iznimno važan dio Rangersove slagalice i kako je stoga krucijalno da ostane zdrav i da ostane na Ibroxu.

- Za mene je Jelavić Rangersov talisman ovih dana. Siguran sam da trener Ally McCoist ne spava po noći od brige hoće li s Nikicom biti sve u redu kad ujutro dođe na trening. Rangersu je taj veliki dečko potreban zdrav. Ne vjerujem da bi se Rangers mogao nositi s gubitkom Jelavića.

- McCoist će se moliti da Nikica bude na Ibroxu kad završi ljetni prijelazni rok. Zadnje što treneru treba je da neki engleski klub mahne svojom čekovnom knjižicom u sljedećih nekoliko tjedana - dao je zanimljivu opasku nekadašnji škotski reprezentativac.

Linker
24. rujan 2024 22:28