AC Milan's Ronaldinho, left, leaves as he talks to Clarence Seedorf during the second half of an exhibition soccer match against the Chicago Fire in Bridgeview, Ill., Sunday, May 30, 2010. AC Milan won 1-0. (AP Photo/Nam Y. Huh)
 AP
PRIPREME MILANA

Navijači izviždali Berlusconija, skandirali Ronaldinhu i Allegriju

Nogometaši Milana u utorak su se okupili u Milanellu na prozivci uoči početka priprema za novu sezonu. Okupile su se i dvije tisuće nezadovoljnih navijača.
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 20. srpanj 2010. 18:27

Razlog njihova nezadovoljstva politika je predsjednika kluba i talijanskog premijera Silvija Berlusconija, koji je stigao u Milanov trening-centar helikopterom oko 14.20. Mrskog vlasnika koji i ove sezone izbjegava uložiti novac u prava pojačanja navijači su izvrijeđali i izviždali.

Pokazali su također fotoreporterima svoje transparente. Na jednom je pisalo "Berlusconi, pokaži malo više ljubavi za Milan", a na drugom "Glasove si dobio, počni ispisivati čekove".

Okupljeni su navijači stoga odobravanjem dočekali svoje ljubimce-nogometaše, njih 12 koliko ih se skupilo uoči prvoga, poslijepodnevnog treninga. Među prvima je stigao Brazilac Ronaldinho, koji se dao na potpisivanje autograma, baš kao i Pato, Nesta i Inzaghi.

Posebno je toplo dočekan i novi trener Massimiliano Allegri.

Linker
24. rujan 2024 09:29