AP
BRAZIL

Naslov za Flamengo

Nekad najbolji svjetski nogometaš tako je došao do svog prvog naslova od 2006. godine kada je s Barcelonom osvojio Primeru i Ligu prvaka
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 02. svibanj 2011. 13:26

Nogometaši Flamenga pobjednici su Carioca prvenstva (savezna država Rio de Janeiro). U finalnoj utakmici natjecanja Ronaldinhova je momčad s 3-1 nakon penala bila bolja od Vasco da Game...

Nekad najbolji svjetski nogometaš tako je došao do svog prvog naslova od 2006. godine kada je s Barcelonom osvojio Primeru i Ligu prvaka.

- Zbog ovoga sam se i vratio u Brazil. Čarobno je osvojiti naslov u domovini nakon nekoliko godina bez trofeja - izjavio je Ronaldinho koji je nastupio u finalu nakon što je propustio prethodne dvije utakmice kluba čiji je kapetan.

U finalu Gaucho prvenstva (savezna država Rio Grande do Sul) Internacional je s 4-2 bio bolji od Gremija, također na penale. Osnovni dio utakmice završio je 1-1.

U finalu Pauliste (savezna država Sao Paulo) igrat će Corinthians koji je s 6-5 na penale svladao Palmeiras i Santos koji je s 2-0 bio bolji od Sao Paula.

Brazilsko prvenstvo počinje 21. svibnja.

Linker
24. rujan 2024 23:27