INCIDENT U LONDONU

Nasljednik Suareza: Ivanović ugrizao igrača Evertona, a sam je bio žrtva Urugvajca

Piše: ArhivaObjavljeno: 12. veljača 2015. 13:15

Je li engleska nogometna liga dobila novog Luis Suareza? Branič Chelseaja Branislav Ivanović našao se na meti britanskih medija jer je u srijedu navečer, u dvoboju protiv Evertona, navodno ugrizao McCarthya za rame.

Drama na Stanford Bridgeu započela je nakon grubog prekršaja Barrya nakon kojeg je zaradio crveni karton. No, očito isključenje nije bilo dovoljno da smiri igrače Chelseaja. Na terenu je nastao kaos u kojem je glavnu ulogu imao Ivanović. Njegova nakana je u početku bila da smiri situaciju, no očito ga je veznjak Evertona toliko iznervirao da ga je prvo počeo daviti, a u jednom trenutku i ugrizao za rame.

- Prvo me davio, pa me udario glavom u glavu, a zatim ugrizao... Ne znam što mu je bilo, rekao je nakon utakmice šokirani McCarthy.

Naravno, prvi u obranu svojeg igrača stao je Mourniho:

- Brane da je to napravio. On? Nemojte me nasmijavati. Ako me još netko pita to odmah ću otići s konferencije za novinare.

Igrači Evertona su otkrili novinarima da je McCarthya u svlačionici rekao da je osjetio zube na ramenu, no da ipak nije bio siguran.

Englezi nestrpljivo očekuju što će reći Savez te može li se uopće utvrditi da je Ivanović ugrizao McHartya. Bizarnost u cijelom ovom incidentu je što je upravo Ivanović prije dvije godine bio žrtva Luisa Suareza. Poznatog po tome što voli gristi protivnike...

Linker
17. rujan 2024 05:02