POGOCI ZA PAMĆENJE

NAJBOLJI GOLOVI VIKENDA Pogledajte remek-djela zvijezda Seville i Porta

Piše: ArhivaObjavljeno: 02. veljača 2015. 17:36

Pravu golijadu mogli su vidjeti navijači na stadionu Sánchez Pizjuán. Sevilla je pogotkom Aspasa minutu prije kraja slavila protiv Espanyola s 3-2, te se tako osvetila momčadi iz Barcelone za eliminaciju iz Kupa Kralja ovog tjedna, ali najzanimljiviji trenutak utakmice dogodio se u 26. minuti.

Naime, nogometaši Espanyola pokušali su odigrati brzi kontra napad, ali njihovu lošu organizaciju i dodavanje najbolje je iskoristio Diogo Figueiras koji je isprve opalio s 40-ak metara i pogodio gornji desni kut za izjednačenje.

S druge strane u portugalskom prvenstvu, nogometaši Porta kod kuće su dočekali momčad Pacos Ferreire i pošteno napunili mrežu gostujućeg vratara. Susret je okončan rezultatom 5:0, a trenutak za pamćenje još jednom je priredio Ricardo Quaresma. Portugalac je u 46. minuti susreta prihvatio jednu loptu na dvadesetak metara od gola, a potom opalio s ruba šesnaesterca svojom poznatom 'vanjskom' što je bilo dovoljno da se ukloni paučina iz gornjih desnih rašlji gostujućih vratiju.

Linker
23. rujan 2024 06:32