U NOVE POBJEDE

Nagrada za srušene rekorde: Carlo Ancelotti će uskoro produžiti ugovor s Realom

Ancelotti trenutačno ima ugovor do ljeta 2016. godine, a Talijan i uprava Reala su vrlo blizu novog dogovora, dodaje Marca
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2014. 10:16

Carlo Ancelotti će produžiti ugovor s Real Madridom, pretpostavlja se do kraja sezone 2016/2017., čime će postati najdugovječniji trener Reala u eri predsjednika Florentina Pereza, tvdi madridski sportski dnevni list Marca.

Ancelotti trenutačno ima ugovor do ljeta 2016. godine, a Talijan i uprava Reala su vrlo blizu novog dogovora, dodaje Marca. S obzirom na obostrano zadovoljstvo rezultatima i načinom rada, čelnici kluba spremaju produženje ugovora.

Ancelotti bi novi ugovor trebao potpisati do kraja prosinca ili u prvom tjednu 2015. godine, nakon Svjetskog klupskog prvenstva u Maroku. Do sada je zarađivao 4 milijuna eura po godini, a nagađa se da će i novi ugovor biti otprilike na toj financijskoj razini.

Carlo Ancelotti je navodno imao ponude i drugih klubova kroz posljednjih nekoliko tjedana, ali je ostao vjeran Madriđanima. Već je nekoliko puta istaknuo da uživa u radu na Santiao Bernabeuu. Carlo Ancelotti je u svojoj karijeri trenirao Parmu, Juventus, Milan, Chelsea, Paris SG i sada madridski Real

Linker
21. rujan 2024 20:07