LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 14: Dimitri Payet of West Ham United celebrates scoring the opening goal during the Barclays Premier League match between West Ham United and Newcastle United at the Boleyn Ground on September 14, 2015 in London, United Kingdom. (Photo by Ian Walton/Getty Images)
 Ian Walton / Getty Images / 2015 Getty Images
PONUDE SA SVIH STRANA

MOŽE LI BILIĆ ZADRŽATI PAYETA? Udarnu iglu West Hama žele i Real i Barcelona i spremni su platiti bogatstvo

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 12. travanj 2016. 00:01

Sjajne igre Dimitrija Payeta u dresu West Hama ove sezone skrenule su pozornost na njega i to od strane najuglednijih svjetskih klubova.

Za igrača kojeg je prošlog ljeta Slaven Bilić doveo iz Marseillea za 15 milijuna eura danas su spremni platiti nevjerojatnih 50 milijuna. Prema napisima svjetskih medijia interes za Payetom pokazali su ni manje ni više nego Barcelona i Real Madrid.

Dakako, nisu oni jedini. U redu za Payetom stoje još i PSG i Chelsea, a licitacija je već krenula.

Payet je u dosadašnjem dijelu sezone u 25 premierligaških utakmica upisao 9 golova i 8 asistencija. Osuševio je lucidnim proigravanjima, a prije svega majstorijama iz slobodnih udaraca.

Veliko je pitanje može li ga West Ham zadržati kada krenu milijunske ponude.

Ranije je Payet rekao kako je došao u West Ham upravo zbog Bilića, ali sada će pusti milijuni testirati njegovu odanost 'čekićarima', kao i odlučnost suvlasnika kluba Sullivana i Golda.

Linker
24. rujan 2024 12:22