FEDERICO PROIETTI Dppi Via Afp
ISPRIČALA DETALJE

Mourinhova ljubavnica: ‘Privukao me svojom arogantnošću, a dok smo vodili ljubav radio je jednu stvar‘

Portugalski stručnjak navodno je s Elsom Sousom bio dok je radio u Portugalu
Piše: SNObjavljeno: 28. travanj 2023. 17:10

Portugalski trener na klupi Rome Jose Mourinho nerijetko ističe svoju suprugu Matilde Fariju s kojom je u braku od 1989. godine. Mourinho je suprugu upoznao još u srednjoj školi. Živjeli su u istoj ulici i ubrzo se zaljubili, a kasnije i oženili.

Matilda je uz njega od samog početka njegovog uspješnog trenerskog puta koji je započeo kao pomoćni trener u lokalnoj Estreli. Mourinho se potom priključio Bobbyju Robsonu u Sportingu gdje je prvo radio kao prevoditelj, a onda i kao pomoćnik.

Nakon iskustva u Portugalu Mourinho je otišao po trenersku licencu u Barcelonu i surađivao s Louisom van Gaalom da bi 2000. preuzeo Benficu i započeo samostalni trenerski put. Nakon toga je prešao u Leiriju koju je doveo do četvretog mjesta portugalske lige, pa s Portom osvojio Kup UEFA i Ligu prvaka u dvije godine.

Iako ga je supruga podržavala kroz cijelo to vrijeme, izgleda da nije sve bilo idilično. Dok je radio u Leiriji Mourinho je upoznao Elsu Sousu u koju se navodno toliko zaljubio da ju je igračima i suradnicima predstavljao kao svoju suprugu, a glasine kažu kako ga je upravo Sousa gurnula prema Portu kada je birao između Porta i Benfice.

Mourinho je svojoj ljubavnici navodno unajmio i stan u kojem bi se nalazili. Elsa je imala svoj vlasiti modni dućan, a nedavno je ispričala kako je pala na Mourinha.

- Uvijek je govorio: ‘Ja sam Mourinho, ja sam Special One, ja sam Bog‘. Svidjela mi se ta njegova arogancija. To mi je privuklo pozornost. Njegovo samopouzdanje je bilo jako privlačno. Volio me hraniti čokolandim kolačićima, a dok smo vodili ljubav i dok me zadovoljavao puštao je hit Bryana Adamsa ‘Everything I Do, I Do It for You‘ - otkrila je Elsa

Jose je ljubavnicu uvjeravao da će se razvesti od supruge, no to se nije dogodilo.

- Nije nosio vjenčani prsten i nisam imala razloga sumnjati u to što mi je govorio. Rekao mi je da će se razvesti od supruge jer nije bio sretan s njom. Bila sam sigurna da govori istinu.

Mourinho je tada živio u blizini stadiona, a supruga Matilda i djeca su bila 500 kilometara dalje od Lisabona. Elsa je nakon nekog vremena Joseu dala ultimatum da izabere ili nju ili suprugu, a on je odabrao srednjoškolsku ljubav. Matilda je za aferu saznala nakon nekoliko godina i sve mu oprostila, no izgleda kako afere nisu prestale.

Ponovno je 2019. godine Jose snimljen kako se na plaži opušta u društvu 41-godišnje Prue Carter-Robinson koja ga godinama prati na putovanjima u egzotične zemlje, navodno još od 2010. godine.

Linker
08. svibanj 2024 07:59