CROPIX
IZBORNIK SRBIJE

Mihajlović: 'Želi li se Stanković vratiti u momčad, morat će pljeskati hrvatskoj himni!'

On dobro zna da postoje neki principi koji se moraju prihvatiti kada želiš igrati za reprezentaciju. Bez obzira što se on zove Dejan Stanković... - kaže Mihajlović
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. veljača 2013. 17:52

Izbornik Srbije, Siniša Mihajlović, u razgovoru za Telegraf.rs pričao je o sljedećoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Hrvatske, te što očekuje od bivšeg kapetana Dejana Stankovića ukoliko se odluči na povratak u reprezentaciju.

Hrvati su pokazali veliki interes za nadolazeći derbi. Mislite li da će i u Srbiji biti slično kada budu dolazili Vatreni?

- To ovisi o našim rezultatima. Ako do utakmice u Beogradu i dalje budemo u utrci za SP, vjerujem da će i interes za tu utakmicu biti velik. Da oni imaju stadion za 150 tisuća ljudi mislim da bi bio pun.

Tko je za vas najopasniji igrač Hrvatske?

- Oni imaju puno bolju reprezentaciju od nas. Svaki igrač predstavlja veliku opasnost zato ne bi nikoga izdvajao.

Utakmica je sve bliže, jeste li nervozni?

- Nisam nervozan, ja ovakve utakmice volim. Sve zavisi od igrača i važno je samo da nemamo problema s povredama.

Priželjkujete li povratak Dejana Stankovića u reprezentaciju i koje je vaše mišljenje kada je u pitanju njegova izjava da ne bi mogao pljeskati hrvatskoj himni?

- On dobro zna da postoje neki principi koji se moraju prihvatiti kada želiš igrati za reprezentaciju. Bez obzira što je on Dejan Stanković, želi li igrati za Orlove, morat će prihvatiti te principe kao što su to učinili i ostali igrači, kazao je Mihajlović.

Linker
22. rujan 2024 06:47