CROPIX
OSLABLJENI U MAKSIMIR

Mihajlović: 'Stankovića neću zvati jer nije spreman, može ići s nama zbog atmosfere'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2013. 13:58

Izbornik srpske nogometne reprezentacije, Siniša Mihajlović, prije nekolio dana kazao je kako već ima sastav u glavi za ogled protiv Hrvatske 22. ožujka na Maksimiru, ali Dejan Stanković i Adem Ljajić još uvijek su pod upitnikom kada je u pitanju nastup za Orlove.

- Ako Stanković ovako nastavi, teško da će biti spreman za utakmicu sa Hrvatskom. Stanković je do sada za Inter odigrao možda pet ili deset minuta. Nema razloga da ga pozovem ako ne bude igrao. Može eventualno ići s nama neobavezno, da bude uz nas, ali ne kao igrač - kazao je Mihajlović.

Kada je riječ o Ademu Ljajiću i Nemanji Matiću i njihovom povratku u reprezentaciju, kako stvari trenutačno stoje, od toga neće biti ništa.

- Nitko me nije zvao niti tražio sastanak samnom. Čitao sam da su menadžeri nešto izjavljivali u ime igrača, ali kod mene to ne prolazi. Očekujem da mi se Ljajić i Matić osobno jave i kažu da se žele vratiti u reprezentaciju, ali pod već poznatim uvjetima, a potom da i formom zasluže moj poziv - poruči je izbornik Mihajlović.

Linker
22. rujan 2024 08:20