CROPIX
KOPIRANJE VATRENIH

Mihajlović po uzoru na Štimca otvorio trening i pozvao navijače da dođu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. ožujak 2013. 22:45

Vidjevši da je Igor Štimac pozvao sve navijače da sa zastavama dođu na zadnji trening u Veslačku u 17 sati, istom je mjerom odgovorio i Siniša Mihajlović. Srpski je izbornik u eteru RTS-a otkrio gledateljima.

- I naš će trening na Maksimiru biti otvoren za sve one koji žele doći, svi su pozvani - rekao je Mihajlović nastavljajući, očito, 'mind game' s hrvatskim izbornikom.

Trening srpske reprezentacije počinje u 18 sati na glavnom maksimirskom terenu, međutim, Mihajlovićeve su želje jedno, a mogućnosti, možda, nešto sasvim drugo. Naime, otvaranje treninga za svekoliko pučanstvo sigurno iziskuje dodatne mjerre osiguranja i organizacije, pitanje je što će iz HNS-a odgovoriti Mihajloviću.

- Mi zasad nismo dobili nikakav službeni dopis pa ne mogu ništa ni komentirati - rekao je HNS-ov prvi čovjek za sigurnost Zoran Cvrk. U Savezu će, dođe li dopis Srba, morati što prije odlučiti hoće li Mihajlovićevoj ideji izići u susret. Inače, gostujući je izbornik u televizijskom razgovoru poručio da njegovi igrači u Zagrebu neće provocirati 'jer je cilj završiti utakmicu s 11 igrača'.

Mihajlović: Naša prednost su mladost i želja za dokazivanjem

Mi se nikad nismo previše bavili suparnikom, svu našu energiju i koncentraciju trošimo na sebe. Naša prednost je mladost i želja za dokazivanjem, njihova u iskustvu. Dosta vremena igraju zajedno, što nas očekuje za dvije, tri godine, ali bez obzira na sve, mislim da će to biti lijepa utakmica i da će proći bez incidenata. Mi ćemo se ponašati korektno, važno je da ostanemo sa 11 igrača na terenu, samo tako imamo izgleda za pobjedu - naglasio je srpski izbornik u razgovoru za emisiju "Kad igraju Srbi i Hrvati" na RTS.

- Zadovoljan sam, svi su zdravi i željno očekujemo utakmicu. Atmosfera u ekipi je normalna kao pred svaku utakmicu, pritisak i tenzije više stvaraju novinari i ljudi oko reprezentacije. Imamo šest bodova manje, Hrvatska je trenutačno bolja i iskusnija momčad. Međutim, mi želimo pobijediti. U slučaju pobjede imali bi veće izglede za plasman na SP. Rekao sam igračima da će, ako pobijede, biti heroji, a ako izgube krivac ću biti ja - zaključio je Mihajlović. (hina)

Linker
21. rujan 2024 02:28