AFP
SUKOB BIVŠIH SUIGRAČA

Mihajlović napao Prosinečkog: 'Hrvati su hrabri samo kući, a kod nas su kao 'male mace'

Izborniku nije najbolje sjela izjava Prosinečkog koji je jasno rekao da je Hrvatska bolja od Srbije
Piše: ArhivaObjavljeno: 19. rujan 2012. 17:10

Izborniku Srbije Siniši Mihajlović nije najbolje sjela izjava Roberta Prosinečkog koji je u intervjuu za Sportske novosti jasno rekao da je Hrvatska bolja od Srbije. Mihajlović je u Sportskom žurnalu napao Žutog rekavši mu da je 'hrabar samo kada je u Hrvatskoj' i da 'takve stvari nije pričao u Beogradu'.

Prosinečkog su očito začudile te izjave Siniše Mihajlovića, i nije se dugo čekalo na odgovor:

- Miha očigledno nije najbolje shvatio moje izjave, Rekao sam da je Mihajloviću teže nego Štimcu. U procesu je stvaranja reprezentacije, dok je Hrvatska ima formiranu momčad. Šest godina su na okupu, imaju dobre rezultate i relano je da su favoriti u tim utakmicama.

Prosinečki je prokomentirao izjavu da je hrabarost pokazuje samo kada je u Hrvatskoj.

- Svi koji su pratili moj rad na Marakani znaju da sam isto govorio i u Beogradu. Barem meni nikada nije bio problem reći ono što mislim. Pa nedavno sam na Dnevniku 3 rekao da je Zvezda najveći klub na ovim prostorima - rekao je Prosinečki Sportskom žurnalu .

Hrvati su kod nas kao 'male mace'

Siniša Mihajlović u Sportskom žurnalu je izjavio:

"Hrvati su hrabri kad odu u svoju zemlju, a kada su ovdje, onda su kao 'male mace'. Za razliku od mene, odnosno našeg naroda. To je razlika između nas i njih. Da je Robi ostao u Crvenoj zvezdi ne vjerujem da bi rekao da su Hrvati toliko bolji od Srba," kazao je Mihajlović te ironično dodao: "Normalno da su Hrvati bolji. Belgijanci i Škoti su također bolji od nas, mi smo u rangu Walesa. Meni je drago što oni tako misle. Na papiru je uvijek netko bolji, a netko lošiji, što ne znači da će tako biti i na terenu."

Linker
21. rujan 2024 16:47