BARCELONA U ŠOKU

Messi zbog ozljede propušta uzvrat na Camp Nou, Beckham: 'Možemo ih proći'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2013. 01:38

Prve impresije nakon remija (2-2) u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka između PSG-a i Barcelone na Parku prinčeva dao je veznjak pariškog sastava David Beckham...

Bivšem kapetanu engleske reprezentacije trener PSG-a Carlo Ancelotti dao je priliku od prve minute.

- Mislim da je remi zaslužen. Znali smo unaprijed da će ovo biti utakmica u kojoj će oni imati visok posjed lopte, u tome su jako dobri i to su napravili. Mi smo imali nekoliko jako dobrih prilika u prvom dijelu i da smo jednu od njih realizirali bila bi ovo druga priča. Sada smo u boljoj poziciji nego kad smo gubili 2-1 i nema razloga zašto ne bismo tamo otišili i ostvarili rezultat – rekao je Beckham koji je igrao do 70. minute kada ga je zamijenio Marco Verratti.

- Ja sam jako sretan što sam započeo. Trener je pokazao veliko povjerenje u mene i osjećam se jako sretnim što sam dijelom ovakvih večeri jer su one jako posebne – dodao je Beckham kojem je utakmica protiv Barcelone bila 106. u karijeri u Ligi prvaka.

Messi aut tri, Mascherano šest tjedana?

Liječnički karton nakon prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv PSG-a nije nikako pogodan za Barcelonu. Utakmicu su zbog ozljeda napustili Lionel Messi i Javier Mascherano, a obojici prijeti i po nekoliko tjedana stanke...

Messi bi, prema nagađanju radija Catalunye, trebao izbivati tri tjedna, dok bi Mascherano izvan pogona bio oko šest. Argentinci su u susretu protiv PSG-a (2-2) ozlijedili zadnju ložu (Messi), odnosno križne ligamente desnog koljena (Mascherano).

Messi je susret napustio nakon prvih 45 minuta, dok je Mascherano zamijenjen u 84. minuti utakmice.

Recimo i da je Messi bio strijelac podećeg pogotka za katalonski sastav, dok je Mascheranova zamijena, Bartra, bio "krivac" za izjednačujući gol PSG-a u 94. minuti utakmice. Naime, od njega se lopta odbila i prevarila vratara Valdesa.

Linker
06. listopad 2024 19:26