NOVI UGOVOR

Messi potpisao: Barcelona mu u iduće 4 godine plaća minimalno 80 milijuna eura!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. svibanj 2014. 20:38

- Barcelona je moj dom, tamo se osjećam kao kod kuće, izjavio je u uvodu ponajbolji svjetski nogometaš Leo Messi. No, vrlo brzo uslijedio je famozni 'ali': - Ali, naviijači su ti koji odlučuju o sudbini igrača. Ako te oni vole i žele, onda je sve u redu. Osobno, osjećam da mene još uvijek podržavaju, ali ako to nije baš tako, vrijeme je za promjene. Pronaći ću rješenje, odnosno neki drugi klub, izjavio je Messi.

Nakon što je Barcelona u subotu ostala i bez posljednjeg trofeja kojeg je mogla osvojiti ove sezone , 96 tisuća navijača gromkim je pljeskom pozdravilo goste, šampionsku momčad Atletico Madrida, a tijekom utakmice domaći su navijači nerijetko zviždali svom dojučerašnjem božanstvu Messiju, koji je očito daleko od forme i fizičke spreme iz svojih najboljih dana.

- Ovo je bila vrlo loša sezona za Barcelonu, priznaje Messi i dodaje: - Također, niti ja nisam bio pravi. Ali, i takvi smo do zadnje utakmice bili u igri za naslov. Uvjeren sam da će već iduće sezone biti bolje, vjeruje Argentinac, kojem je Barça pripremila novi ugovor vrijedan 20 milijuna eura godišnje.

No, nakon tih žalopojki, četverostruki dobitniok Zlatne lopte kasnije je poslijepodne istog dana potpisao novi, poboljšani ugovor s Barcelonom do 2018. godine po kojem će zarađivati 20 milijuna eura godišnje bez bonusa za naslove i golove. Messi je tako prestigao Cristiana Ronalda i postao najplaćeniji igrač na svijetu, ugovor mu vrijedi do 2018. godine, a ako ga neki klub želi kupiti prije tog roka, Kataloncima će morati isplatiti odštetu od 250 milijuna eura...

Linker
23. rujan 2024 07:22