LIJEVI BEK BRAZILA

Marcelo otrkio favorita: Španjolska je i dalje najbolja reprezentacija svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2014. 10:52

Lijevi branič brazilske reprezentacije i madridskog Reala, Marcelo, status prvog favorita za odvajanje naslova prvaka svijeta prebacuje na aktualne prvake, reprezentaciju Španjolske.

Iako brojne analize u prvi plan stavljaju Brazilce kao domaćine Svjetskog prvenstva, upravo brazilski reprezentativac Marcelo smatra kako je ipak Španjolska prvi favorit za trofej.

- Mislim da je Španjolska u ovom trenutku najbolja reprezentacija svijeta. Mislim da ništa ne mijenja činjenica da smo je svladali na Kupu konfederacija - tvrdi Marcelo.

Na Svjetsko prvenstvo 2010. godine Marcelo nije išao te sada "puše na hladno" i smatra kako se tek mora izboriti za mjesto u startnoj postavi i odbija pomisao da ima zagarantiranu poziciju u prvih 11.

- Definitivno ne smatram da sam već sada vlasnik mjesta u početnoj postavi. Na meni je da radim, što i činim od početka karijere u Fluminenseu pa sada u Real Madridu. Na žalost nisam išao na Svjetsko prvenstvo 2010. godine, ali nisam se predavao i sada sam srećom dio momčadi koja će na Svjetsko prvenstvo.

Linker
23. rujan 2024 15:32