TURSKA

Mancini trener Galatasaraya

Talijanski trener prihvatio je ponudu da dvije godine vodi klub za godišnju plaću od 4,5 milijuna eura
Piše: HinaObjavljeno: 30. rujan 2013. 12:22

Turski prvoligaš Galatasaray postigao je dogovor s Talijanom Robertom Mancinijem koji bi na trenerskom mjestu trebao zamijeniti smijenjenog Fatiha Terima, pišu u ponedjeljak turski mediji.

Talijanski trener, koji je ovo ljeto napustio Manchester City, stigao je u nedjelju u Istambul kako bi razgovarao s predstavnicima istambulskog kluba te je prihvatio ponudu da dvije godine vodi klub za godišnju plaću od 4,5 milijuna eura, piše dnevnik "Milliyet".

Navodno bi se Mancini trebao još jednom sastati s predstavnicima Galatasarayja u ponedjeljak kako bi razgovarali o još nekim pojedinostima, no ugovor je utanačen, dodaje agencija Dogan.

Galatasaray je prošli tjedan objavio odluku da prekine suradnju s trenerom Fatihom Terimom, koji je i turski izbornik, zbog lošeg početka prvenstva u kojem istambulski klub zauzima deseto mjesto na ljestvici nakon šest kola.

Kampanja Galatasaraya u Ligi prvaka počela je prošli tjedan visokim porazom od 1-6 od Real Madrida. Prošle je godine Galatasaray stigao do četvrtfinala Lige prvaka gdje je također poražen od Reala (3-0; 2-3).

Linker
22. rujan 2024 06:27