POVRATAK U MANCHESTER

Manchester City stigao po 'tužnog' Ronalda: Arapi šalju ponudu od 120 milijuna eura!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. rujan 2012. 13:27

Problemi za veliki Real iz Madrida počeli su po završetku posljednjeg kola španjolskog prvenstva u kojem je kraljevski klub na Bernabeu bio bolji od Granade sa 3:1. Naime ponajbolji igrač svijeta i Reala, Cristiano Ronaldo, na toj je utakmici postigao dva pogotka, ali niti jedan od njih nije proslavio.

Nakon završetka utakmice Ronaldo je donekle pojasnio svoje ponašanje na terenu kazavši kako su razlozi njegovog hladnog ponašanja nakon postignutih golova isključivo profesionalni te kako u klubu najbolje znaju razloge njegovog nezadovoljstva.

Španjolski mediji tvrde da su ti "profesionalni razlozi" zapravo njegova želja za napuštanjem Reala, a njegov menađer Jorge Mendes potvrdio je da je Ronaldo u ponedjeljak imao razgovor s predsjednikom Florentinom Perezom.

S druge strane španjolski sportski dnevni list Marca također je reagirala na izjavu Ronalda kako je "tužan" u Real Madridu te je kao glavni razlog navela činjenicu kako je Ronaldo tek na desetom mjestu najplaćenijih nogometaša svijeta.

Popis najplaćenijih predvodi napadač Anžija Samuel Eto'o koji godišnje u džep stavi 20 milijuna eura. Iza njega je novi napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović sa godišnjim prihodom od 14.5 milijuna eura, dok je treće mjesto zauzeo Wayne Rooney s primanjima od 13.8 milijuna eura.

City nudi 120 milijuna eura za Ronalda

Nezadovoljstvo najboljeg igrača Real Madrida Portugalca Cristiana Ronalda potaknulo je niz reakcija širom svijeta, a španjolski mediji tvrde da je engleski prvak Manchester City već poslao ponudu vrijednu 120 milijuna eura.

Ronaldo bi se tako već u siječnju mogao vratiti u Manchester, ali ne u United, već u City, koji je valjda jedini klub koji može izdvojiti taj rekordni iznos. Portugalčev prijelaz iz Uniteda u Real 2009. za 94 milijuna eura i dalje je rekordan, a City sada nudi 36 milijuna eura više.

Ronaldo je u nedjelju postigao dva zgoditka protiv Granade (3:0), stigao do brojke od 150 pogodaka u dresu Kraljevskog kluba, ali se pritom nije radovao iz profesionalnih razloga.

Uz City, za Ronalda su zainteresirani i United i Chelsea, te sveprisutni PSG, koji je ovog ljeta potrošio najviše na pojačanja. (hina)

Linker
22. rujan 2024 12:20