Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
GUŽVA NA OKUPLJANJU

MALO ČUDO U ZAGREBAČKOM PREDGRAĐU Nezapamćena navala na klub koji je preuzeo Igor Bišćan

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 14. srpanj 2016. 00:10

Za nogometaše drugoligaša Rudeša ljetni odmor je završen. Pod vodstvom novog trenera Igora Bišćana i njegovih suradnika Krnjića, Naglića i Žune, započele su ljetne pripreme za novu prvenstvenu sezonu.

Prvoj prozivci odazvalo se čak 40 igrača, koji su vrlo marljivo odradili prvi trening, koji je održan na sjajnom travnjaku na stadionu NC Rudeš, no zbog zauzetosti tog terena zbog održavanja europske Univerzijade, Rudešani će dva tjedna trenirati na pričuvnoj lokaciji, a ona će biti na igralištu Save na Gredicama.

Dosta igrača bit će u narednim danima na probi, a trener Bišćan izdiktirao je sljedeća imena, a nije bilo Darija Bodrušića, koji će se naknadno priključiti priprema.

Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / CROPIX

To su Hendija, Šostik, Barišić, Babok, Kešinović, Boreković, Boršić, Franić, Grbić, Vuco, Ivančić, Slunjski, Kamenar, Bojić, Ćubel, Babić, Jagić, Milinković, Turković, Vukovski, Burilo, Vekić, Čutunić, Validžić, Matejaš, Škeljo i super brzi kanadski napadač Kanađanin Jacques, koji nije napustio Rudeš iako je njegov odlazak bio najavljen.

U nizu pripremnih utakmica Rudeš će prvu odigrati u subotu, 16. srpnja, na Rujevici protiv juniora Rijeke, a nakon toga uslijedit će utakmice protiv Lučkog, Zagreba, Birkirkare, Imotskog i još nekoliko klubova.

Bišćan je na mjestu trenera naslijedio Stipu Brnasa koji je napustio klub na kraju protekle sezone.

Linker
13. rujan 2024 09:42