Luka Modrić i Dani Ceballos
 SEFA KARACAN Anadolu Agency Via Afp
NOVO RJEŠENJE?

Luki Modriću konstantno traže zamjenu u Realu, a on je nedodirljiv! Evo što će sada pokušati...

U svakom slučaju, ovaj bi se igrač trebao bolje nametnuti Ancelottiju nakon godina u Premier ligi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. kolovoz 2021. 20:46

U redovima madridskog Reala, očito je, krenuli su razmišljati malo drugačije kada je riječ o slaganju veznog reda za sljedeću sezonu. Struka kluba sa Santiago Bernabeua odlučila je dati novu šansu Daniju Ceballosu. Španjolac se nametnuo kroz prethodne dvije sezone kada je bio na posudbi u Arsenalu, a očito je razveselio i svojim partijama ovoga ljeta. Naime, Ceballos se tek vratio iz Tokija gdje je s olimpijskom reprezentacijom Španjolske osvojio srebro izgubivši u finalu od Brazilaca.

Ceballos bi tako trebao biti izravni nasljednik Martina Odegaarda kojem će se u Realu definitivno zahvaliti. Norvežanin ni ove sezone neće naći svoje mjesto u momčadi Zinedinea Zidanea, a odluka kluba je da će Luki Modriću bolja alternativa biti Ceballos nego Odegaard. Ima smisla.

Ceballos se kroz Premier ligu očeličio, stekao je prijeko potrebno iskustvo, a jedan će takav igrač neprijeporno samo koristiti kraljevskom klubu pri pohodima na sve trofeje sljedeće sezone.

Međutim, kao što to nije uspjelo ni Odegaardu, teško će i Ceballos iz prve postave istisnuti našeg Luku kojeg su mediji već na prijateljskim utakmicama "učvrstili" u udarnom sastavu.

Linker
17. travanj 2024 13:54