OPTIMIZAM U MADRIDU

Luka Modrić na naslovnici Marce: 'Želim biti maestro u Realovom orkestru'

U Tottenhamu i reprezentaciji igram na mjestu središnjeg veznog. To je moja idealna pozicija, s tog mjesta mogu voditi momčad - kaže naš veznjak
Piše: ArhivaObjavljeno: 14. lipanj 2013. 14:18

Prijelazni rok se polako zahuktava, Lea Messija optužuju da je utajio milijune eura poreza, ali naslovnicu najtiražnijeg sportskog dnevnika u španjolskoj krasi - Luka Modrić. Hrvatski reprezentativac dao je veliki intervju Marci, u kojem se osvrnuo na lanjsku sezonu, ali i najavio sljedeću.

- Naravno da je prošla sezona bila jako loša. Klub kao Real mora osvojiti neki trofej - rekao je Luka prokomentiravši svoje igre u Kraljevskom klubu.

- Sve mi je krenulo od Old Trafforda i gola Unitedu. Dosegao sam formu u pravo vrijeme i siguran sam da ću u budućnosti pružiti još puno dobrih predstava.

Na kojoj poziciji?

- U Tottenhamu i reprezentaciji igram na mjestu središnjeg veznog. To je moja idealna pozicija, s tog mjesta mogu voditi momčad. Baš kao maestro u orkestru - dodaje naš veznjak.

Luka je pričao o svojim suigračima i bivšem treneru.

- Mourinho je sjajan trener, uživao sam raditi s njim. Naučio me kako igrati agresivnije. Suigrači su sjajni, pogotovo Ronaldo. Nevjerojatno je kako taj čovjek 'leti' na treninzima...

Related content

Linker
21. rujan 2024 21:28