KARIM SAHIB Afp
PRIKLJUČIO SE LEGENDAMA

Luka Modrić emotivnom porukom odao priznanje bivšem suigraču: ‘Kakva karijera, prijatelju moj...‘

‘Bilo je sjajno igrati s tobom u Realu i Tottenhamu. Uživaj u svojoj mirovini...‘, napisao je.
Piše: SNObjavljeno: 10. siječanj 2023. 13:48

Zvijezde Real Madrida iz prošlosti i sadašnjosti odaju počast Garethu Baleu, nakon što je Velšanin u ponedjeljak objavio da se povlači iz nogometa. Bale je imao blistavu karijeru, koja je uključivala pet slavlja u Ligi prvaka s Real Madridom, te tri odlaska na velika prvenstva s Walesom.

Dok je 33-godišnjak često bio predmet ismijavanja navijača Madrida tijekom svog devetogodišnjeg boravka u glavnom gradu Španjolske, brojne sadašnje i bivše zvijezde Reala oglasile su se društvenim mrežama kako bi prenijele svoje najbolje želje bivšem suigraču.

"Gareth, bilo je zadovoljstvo podijeliti toliko lijepih trenutaka s tobom," objavio je Baleov bivši kapetan Sergio Ramos. "Iza sebe ostavljaš mnoge naslove, golove i trenutke radosti. Želim ti sve najbolje u ovoj novoj fazi."

"Kakvo nevjerojatno putovanje, Gas," dodao je Marcelo, čiji je centaršut doveo do Baleova slavnog gola škaricama u pobjedi nad Liverpoolom u finalu Lige prvaka 2018. "Bilo je zadovoljstvo zajedno stvarati povijest i dijeliti toliko lijepih trenutaka."

Njemački veznjak Toni Kroos objavio je sljedeće: "Jedan od najboljih s kojima sam ikada igrao! Uživaj u životu, Gareth Bale."

Ispod Baleove početne objave o umirovljenju na Instagramu, drugi bivši suigrači odali su počast bivšem igraču Tottenham Hotspura i Southamptona, uključujući sadašnjeg braniča Manchester Uniteda Raphaela Varanea, koji je napisao: "Uvijek ti hvala za taj udarac! Čestitamo prijatelju… sretno u sljedećem poglavlju!"

Oglasio se i Luka Modrić s kojim je Bale odigrao blistave sezone u madridskom Realu, a poruku velškoj zvijezdi uputio je putem Instagrama.

- Suigrač s kojim sam podijelio najviše sezona. Kakva karijera, moj prijatelju. Bilo je sjajno igrati s tobom u Realu i Tottenhamu. Uživaj u svojoj mirovini - napisao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

Linker
16. travanj 2024 13:33