AFP
'KANIBAL' PROGOVORIO

Luis Suarez: 'Bio sam u depresiji, psiholog mi je rekao da se moram ispričati'

'Pun sam emocija, oduvijek sam maštao da bi jednog dana mogao zaigrati za Barcelonu'
Piše: ArhivaObjavljeno: 19. kolovoz 2014. 16:11

Luis Suarez dugo je šutio. Nakon napada na Chiellinija na Svjetskom prvenstvu, urugvajski kanibal je s 'ostatkom svijeta' uglavnom komuncirao preko priopćenja i društvenih mreža. Međutim, nakon debija za Barcelonu u pobjedi protiv Leona (6-0) Urugvajac se otvorio i na predstavljanju rekao svima što mu se motalo po glavi u zadnjih mjesec i pol dana.

- Bio sam u velikoj depresiji i stvarno sam se zabrinuo za svoju budućnost. U jednom trenutku mi se ništa nije radilo... Međutim, sada gledam samo prema naprijed - rekao je Suarez i otkrio da je posjećivao psihologa.

- Istina... On mi je rekla da se moram ispričati svima koje sam povrijedio...

Suarez za Barcelonu može samo trenirati i igrati prijateljske utakmice. Na svoj pravi debi će morat pričekati malo više od dva mjeseca.

- Ovo je ostvaranje sna za mene... Pun sam emocija, oduvijek sam maštao da bi jednog dana mogao zaigrati za Barcelonu. U jednom trenutku sam mislio da nisam ni blizu Barce, ali kada mi se ukazala mogućnost da dođem na Nou Camp, ni trenutka nisam okolišao. Imao sam i drugih ponuda, ali Barca se ne odbija. Sada imam dva mjeseca da se spremim i nadam se da ću igrati protiv Real Madrida - rekao je Suarez.

Linker
22. rujan 2024 07:28