Šime Vrsaljko
 SCREENSHOT
O REPREZENTACIJI I HAJDUKU

Livaja je ostao, dolazi i Vrsaljko!? Evo što Vatreni kaže o glasini koja je razbuktala maštu navijača

Nije me dugo bilo, ali sretan sam da ponovno mogu biti u hrvatskom dresu - rekao je Vrsaljko
Piše: SNObjavljeno: 15. lipanj 2021. 11:44

Nakon poraza od Engleske na Wembleyu Vatrene čeka ključna utakmica protiv Češke. Jedan od igrača koji su bili važan kotačić u 'srebrnoj' Rusiji nedavno se nakon ozljede vratio natjecateljskim utakmicama i sudar protiv Gordog Albiona odradio je solidno. Šime Vrsaljko otkrio je što u nadolazećoj utakmici očekuje od momčadi, ali i sebe.

- Nije me dugo bilo, ali sretan sam da ponovno mogu biti u hrvatskom dresu. Od sebe očekujem puno, ali tu sam da se stavim u službu kolektiva i da dam cijelog sebe reprezentaciji.

Kakva je atmosfera uoči Češke?

- Sjajna, dajemo sve od sebe na treninzima i nadam se pobjedi već u idućoj utakmici. Česi imaju dobru reprezentaciju, Schick je sjajan, ali ako mi budemo na razini rezultat neće izostati, uz dužno poštovanje njima.

Kako Šime gleda na situaciju u obrani?

- Odlično, svi se zajedno branimo, i oni koji su na klupi, i oni na tribini. Obrana počinje od napada, pa sve do vratara. Ne treba nikoga posebno izdvajati, igramo svi zajedno i zajedno igramo dobro ili loše. Ima još stvari na kojima treba poraditi, trudimo se da što bolje izgledamo u idućim susretima.

Vrsaljko se u posljednje vrijeme povezivao i s povratkom u Hajduk.

- Ne mogu odgovoriti na pitanje hoću li se vratiti kući u bližoj budućnosti. Što se tiče moje karijere, ne mogu javno reći koji su mi planovi. Uz dužno poštovanje prema svim navijačima Hajduka, želim klubu sve najbolje u nadolazećim sezonama. Klub se digao u posljednje vrijeme, navijači su sjajni, struka isto, sve ide u dobrom pravcu.

Pogledajte i današnji Eurocast sa Silvijom Marićem:

Linker
16. travanj 2024 23:15