Robert Lewandowski

 PIOTR NOWAK/PAP/PROFIMEDIA
NASTAVAK SVAĐA

Lewandowski zbog afere ‘bonusi‘ suigrača nazvao lažovom: ‘Zatrovao nas je, bili smo šokirani‘

"Rekao da je krivo shvaćen i da nije koristio takve riječi", prisjetio je poljski napadač
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 02. rujan 2023. 22:34

Afera "bonusi" koja je potresla reprezentaciju Poljske nakon što je Lukasz Skorupski ustvrdio kako je zbog raspodjele novca za vrijeme SP-a došlo do velike svađe u svlačionici i dalje nije okončana. Štoviše šest mjeseci kasnije dobila je nastavak.

- Umjesto veselja odjednom smo se počeli svađati oko bonusa. Ti imaš toliko, drugi toliko. Toliko smo se svađali da s pojedinim igračima nismo razgovarali. A dan prije smo zajedno pjevali. Bližila se utakmica protiv Francuske. Lewandowski je sazvao momčadski sastanak i rekao: "Gospodo, idemo se dogovoriti. Ne možemo razmišljati o bonusu, samo o utakmici." Dogovorili smo se da više ne govorimo o ovom bonusu. Uz dužno poštovanje prema novcu, nikome u momčadi ne nedostaje. Vratila se mirnoća, odigrali smo utakmicu - otkrio je proljetos igrač Bologne.

Robert Lewandowski prije nekoliko dana je, međutim, ustvrdio kako je njegov suigrač iz reprezentacije lagao.

- Zatrovao je reprezentaciju. Skorupski je lagao u intervjuu. Bili smo jako šokirani onim što je rekao, pitali smo se zašto je to učinio. Odmah nakon ovog razgovora, čitava momčad se sastala sa Lukaszom. Pitali smo ga: "Tko se svađao? Zar ne znamo nešto? - otkrio je Lewandowski.

Objašnjenje Skorupskog je bilo ta je krivo protumačen.

- Lukasz je rekao da je krivo shvaćen i nije koristio takve riječi. Tako nam je objasnio... Htjeli smo objašnjenje, a on je rekao da je krivo shvaćen i da nije upotrijebio riječi koje je htio - rekao je Lewandowski.

Linker
28. travanj 2024 16:05