afp
LJETNA SAPUNICA

Lewandowski poručio da ne misli ostati u klubu: 'Borussia dobro zna što želim'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. lipanj 2013. 15:01

Napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski (24) ponovo je naglasio želju za promjenom sredine od sljedeće sezone. Problem predstavlja uprava žuto-crnih koja ga ne želi prodati njegovom "klubu iz snova"...

Iako poljski nogometni reprezentativac nije decidirano rekao kako je riječ o minhenskom Bayernu, to se jasno iščitava između redaka.

- Watzke (predsjednik Borussije) zna što želim. Obećao mi je da će mi biti dozvoljeno da odem, a sada se nešto drugo događa - rekao je Lewandowski aludirajući na nedavnu Watzkeovu izjavu kako Lewandowski ovoga ljeta neće biti prodan Bayernu.

- Ali mislim da će se sve promijeniti. Po mojem mišljenju, ovo nije posljednja odluka i vjerujem da će doći do sporazuma. Svi u Borussiji znaju što želim i gdje želim ići.

Upitan može li se zamisliti kako igra u Španjolskoj ili Engleskoj Lewandowski je kratko rekao:

- Jednog dana.

Dakle, situacija je jasna i Lewandowski želi zaigrati u Bayernu, dok u Borussiji ne žele riskirati gnjev navijača prodajom još jedne zvijezde momčadi omraženom rivalu, nakon Marija Götzea.

Lewandowskog, pak, u Borussiji pokušavaju privoliti na ostanak i odrađivanje posljednje godine ugovora utrostručenjem primanja (trenutno zarađuje 1.5 milijuna eura godišnje), ali njega to previše ne interesira.

Linker
22. rujan 2024 18:35