AP
PRIČA IZ LONDONA

'Levy neće prodati Modrića, jer bi ga navijači 'pokopali'! Niko? Možda čak i ostane'

Mogu prodati Romana Pavljučenka, Jermaina Defoea, mogu se riješiti Rafaela van der Vaarta ili Wilsona Palaciosa, ali Modrića neće dirati - kažu engleski novinari
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 31. svibanj 2011. 18:04

Tottenham neće prodati Luku Modrića, ni Garetha Balea, ni Aarona Lennona.... Tako nas uvjeravaju engleski novinari, s kojima smo razgovarali minulog vikenda u Londonu gdje nad je dovelo finale Lige prvaka.

- Mogu prodati Romana Pavljučenka, Jermaina Defoea, mogu se riješiti Rafaela van der Vaarta ili Wilsona Palaciosa, ali ovaj trojac neće dirati - tvrdi kolega koji godinama prati Spurse.

- Predsjednik Levy ne smije si dozvoliti da proda niti jednog od te trojice najboljih nogometaša Tottenhama. On više ne smije biti gubitnik. Jer, drže ga gubitnikom s obzirom da je Tottenham izgubio stadion građen za Olimpijske igre u Londonu sljedeće godine.

Kažu i da bi Harry Redknapp putem medija 'ubio' predsjednika.

- Rekao bi javno da mu je Levy prodao najboljeg igrača ili igrače, zavisno koliko bi ih prodao. Verbalno bi ga toliko 'sredio' da više ne bi smio doći na stadion.

Kolege s kojima smo pričali isto tako tvrde da Redknapp nikad ne bi prodao Vedrana Ćorluku, te da je baš on inzistirao na dolasku Stipe Pletikose kojemu nije dao priliku.

- Koliko mi znamo, predsjednik Levy nije bio za Pletikosu, ali je Redknapp inzistirao.

A što će biti s Nikom Kranjčarom? Imaju li Englezi kakvih informacija?

- Problem je u odšteti. Po nekim informacijama Tottenham za Kranjčara traži jako mnogo, čak 10 milijuna eura. Pitanje je koji bi klub toliko platio igrača koji je toliko malo igrao - zaključuje kolega.

Linker
06. listopad 2024 17:26