Lionel Messi

 CHRIS ARJOON Afp
OSMEROSTRUKI DOBITNIK

Leo Messi prognozirao buduće dobitnike Zlatne lopte, je li jednog čovjeka namjerno izostavio sa svog popisa?

Naglasio je kako ne isključuje mogućnost da se u bliskoj budućnosti isprofiliraju igrači za koje do sad nitko nije čuo
Piše: SNObjavljeno: 31. ožujak 2024. 15:29

Osmerostruki osvajač Zlatne lopte i jedan od najvećih nogometaša svih vremena Lionel Messi odabrao je u razgovoru za francuski L‘Equipe četvoricu nogometaša za koje vjeruje da će se u budućnosti boriti za osvajanje Zlatne lopte.

- Tko bi se mogao boriti za Zlatnu loptu u nadolazećim godinama? Moglo bi tu biti lijepo rivalstvo između igrača kao što su Haaland, Mbappé, Vinicius – govorio je Messi pa nastavio:

- Mnogo je mladih igrača koji dolaze. Smatram da je i Lamine Yamal iz Barcelone dečko koji će imati veliku ulogu i boriti se za nagradu u budućnosti.

Naglasio je kako ne isključuje mogućnost da se u bliskoj budućnosti isprofiliraju igrači za koje do sad nitko nije čuo i da preuzmu borbu za prestižnu nagradu.

- Uvijek se stvaraju nove zvijezde i uvjeren sam da je pred nama zaista prelijepa nogometna era u kojoj ćemo svi uživati – zaključio je Messi.

Međutim, ono što je mnogima ušlo u uho je to da Argentinac nije ni spomenuo zvijezdu Real Madrida Judea Bellinghama. Mladi Englez u redove Madriđana stigao je prije godinu dana te je do sad u 31 susretu upisao 20 golova i 9 asistencija zbog čega je prema mišljenju mnogih jedan od najsigurnijih kandidata za osvajanje Zlatne lopte u idućih nekoliko godina, ako ne već i ove sezone.

Linker
31. ožujak 2024 15:30