IZBAČENI IZ LIGE PRVAKA

Legia poslala pismo Celticu 'Idemo odigrati još jednu utakmicu, vi birajte mjesto'

Piše: ArhivaObjavljeno: 10. kolovoz 2014. 20:41

U varšavskoj Legiji se ne mire s izbacivanjem iz Lige prvaka. Podsjetimo, Uefa je prije tri dana izbacila Poljake i to zbog proceduralne pogreške. Naime, nakon što je klub za koji igra naš Ivica Vrdoljak kod kuće bio bolji od Celtica isto im je pošlo za rukom i na gostovanju na Celtic Parku (ukupna pobjeda 6-1), ali su u posljednje tri minute gosti iz Poljske uveli braniča Bartosza Bereszynskija koji je dobio crveni karton prošle sezone u Europskoj ligi i trebao je odraditi kaznu.

U Legiji nisu vodili računa o zapisniku, a nakon što su iz Glasgowa uložili žalbu, ona je i prihvaćena. Da čitava stvar bude gora po Legiju, druga utakmica je registrirana rezultatom od 3:0 te je Celtic tako prošao zahvaljujući golu u gostima (4:1).

U Poljskoj je zavladala nevjerica, a u Legiji su se odlučili na pomalo očajnički potez te su u Glasgow poslali otvoreno pismo u kojem stoji da 'bi bilo fair da Celtic i Legia odigraju još jednu utakmicu koja bi odlučila tko će proći u 4. pretkolo i igrati s Mariborom.' Što se tiče mjesta odigravanja, Poljacima je apsolutno svejedno.

Čeka se odgovor iz Škotske, ali ako bi i nekim čudom u Celticu i pristali na utakmicu, veliko pitanje je što bi Uefa mislila o tom cijelom cirkusu...

Linker
21. rujan 2024 07:51