Steven Gerrard

 John Walton/pa Images/profimedia
PIJE I SUPRUGA

Legendarni igrač obožava alkohol, a ni tučnjave mu nisu strane: ‘Bio sam pijan 7 od 10, udario sam ga triput‘

Slavni kapetan Liverpoola često je viđen kako pije u lokalnim pubovima
Piše: SNObjavljeno: 23. ožujak 2023. 06:04

Nakon što je Steven Gerrard u siječnju dobio otkaz u Aston Villi, engleski su mediji pisali kako je nekoliko dana prije smjene uhvaćen kako pije u jednom pubu u Liverpoolu. Bivšem kapetanu Liverpoola ovo nije strano, a nije ga smirio ni brak s Alexom Curran s kojom je od 2007. godine i ima četvero djece.

Gerrard je u više navrata uhvaćen kako jedva stoji na nogama, a nisu mu strane ni barske tučnjave. Nakon jedne tučnjave 2009. godine je završio i iza rešetaka, no pušten je na slobodu uz jamčevinu. Kasnije je pred sucem pojasnio što se dogodilo.

- Bio sam pijan do 7 na ljestvici do 10. Udario sam ga tri puta, lijevom pa desnom, naizmjenično. Mislim da sam ga udario sa strane u glavu, a onda mi je uzvratio s napadima - rekao je Gerrard o tučnjavi s biznismenom Marcusom McGeejem s kojim se potukao zbog muzike u lokalu.

Gerrard, kojem je ranije na devet mjeseci oduzeta i vozačka dozvola, nakon suđenja je oslobođen optužbi za fizički napad te se vratio nogometnoj karijeri. Osim Gerrarda, i njegova supruga rado pije pa su i nju paparazzi znali uloviti kako jedva stoji na nogama prilikom izlaska.

Ovaj par je jedan od najglamuroznijih u Velikoj Britaniji, a iako im je alkohol zajednička slabost, nikada nisu imali problema u svojoj vezi i braku.

Linker
27. travanj 2024 04:50