Fabregas slavi s igračima

 Www.imagephotoagency.it/imago Sportfotodienst/profimedia
LJUDINA I POL

Legenda Arsenala održala obećanje: Cijeloj momčadi platio let na Ibizu jer su se plasirali u elitu

Cesc Fabregas iz svog je džepa platio igračima dvodnevno opuštanje na Ibizi
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 18. svibanj 2024. 22:30

Trener Coma, legendarni Cesc Fabregas, pokazao se kao čovjek od riječi. Održao je ranije dano obećanje svojim igračima i za plasman u Serie A nagradio ih vikendom kojeg je platio iz svoga džepa. Organizirao im je i platio privatan let i smještaj igračima na Ibizi.

Napadač Patrick Cutrone fotografijom na Instagramu koju je ukrasio zahvalom treneru i španjolskom zastavom potvrdio je kako se Fabregas držao svoga obećanja.

Skupina Comovih igrača u petak ujutro krenula je put Ibize, a uz Cutronea na fotografiji su vidljivi Bolchini, Fumagalli, Barba, Iovine, Solini, Cassandro, Abildgaard, Gabrielloni, Sala, Odenthal, Ioannou, Bellemo, Ballet, Vigorito, Braunöder, Curto i Piombino.

Como je izborio povratak u talijansku nogometnu elitu prvi puta još od sezone 2002./03. fantastičnom serijom u završnici prvenstvene utrke kada su nanizali devet utakmica bez poraza. Prvenstvo su završili kao drugoplasirana momčad, sa tri boda manje od prvaka Parme, ali i tri više od Venezije koja će plasman u Serie A morati tražiti kroz doigravanje.

Fabregas je, inače, postao suvlasnik kluba, a potom i trener, iako se zbog nedostatka licence ne vodi kao šef stručnog stožera.

Linker
20. rujan 2024 06:01