RESTRICTIONS / EMBARGO - ONLINE CLIENTS MAY USE UP TO SIX IMAGES DURING EACH MATCH WITHOUT THE AUTHORISATION OF THE DFL. NO MOBILE USE DURING THE MATCH AND FOR A FURTHER TWO HOURS AFTERWARDS IS PERMITTED WITHOUT THE AUTHORISATION OF THE DFL.Kaiserslautern's Croatian striker Srdjan Lakic celebrates after scoring the 1-1 during the German first division Bundesliga football match between FC Cologne and FC Kaiserslautern on August 21, 2010 at the RheinEnergie stadium in Cologne, western Germany. Kaiserslautern won the match 1-3. AFP PHOTO ACHIM SCHEIDEMANN GERMANY OUT
 AFP
GOLGETERSKI POST

Lakić na udaru navijača, brane ga trener, suigrači, pa čak i trener HSV-a

Zamjera mu se neučinkovitost nakon dogovorene suradnje s Wolfsburgom
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 27. veljača 2011. 13:11

Sa zvižducima navijača svojega kluba suočen je hrvatski napadač Kaiserslauterna Srđan Lakić. Zamjera mu se neučinkovitost nakon dogovorene suradnje s Wolfsburgom. U taj će klub hrvatski nogometni reprezentativac preseliti po završetku sezone u kojoj je do sada zabio jedanaest pogodaka, najviše u konkurenciji svojih suigrača. Ipak, posljednjih šest bundesligaških dvoboja Lakić realizacijski "posti" što mu dio navijača zamjera s obzirom na unosni ugovor koji ga seli u prvake iz sezone 2008/09. U međuvremenu K'lautern bi opet mogao u drugoligaško društvo, rub ljestvice opasno im prijeti.

- Naravno da nije savršeno, ali neću se sakrivati, to nikada nisam činio. Zajedničkim snagama izborit ćemo ostanak u ligi - izjava je koju je dao Lakić nakon 1-1 protiv HSV-a u subotu u ogledu 24. bundesligaškog kola.

Ponašanje dijela navijača ne mogu shvatiti niti ostali članovi K'lauterna, pa tako niti trener Marco Kurz.

- Takvo što u Kaiserslauternu još nisam doživio.

Na istom tragu misli je i playmaker momčadi Christian Tiffert:

- Ne mogu vjerovati što se ovdje događa. Nevjerojatno da se igrača, kojeg se u prvom dijelu sezone slavilo kao junaka, tako udara u stražnjicu. Nisam mislio da se takvo što ovdje može dogoditi. Navijači nam time sigurno ne pomažu.

- Apeliram na navijače da ga ne odbacuju. Uvjeren sam da će za nas postići još važnih golova - dodao je Florian Dick.

Nakon podjele bodova komentar za Lakića neugodne situacije ponudio je i HSV-ov trener Armin Veh:

- Neprihvatljivo. Pa dečko se trudi kao lud. Nije na meni da se uplićem, ali neshvatljivo mi je takvo ponašanje navijača kluba u borbi za opstanak.

Linker
25. rujan 2024 08:32