CARL RECINE Afp
BEZ PRAVIH OBJAŠNJENJA

Kazna za trojicu velških reprezentativaca! Poslani kući uoči utakmice, razlog obavijen velom tajne

Iako nema pravih objašnjenja za kaznu, jedan od trojice kažnjenih igrača se ispričao
Piše: HinaObjavljeno: 29. ožujak 2021. 18:27

Reprezentacija Walesa je poslala trojicu reprezentativaca Hala Robson-Kanua, Rabbija Matondoa i Tylera Robertsa iz kampa uoči kvalifikacijskog susreta protiv Češke koji je na rasporedu u utorak jer su prekršili protokol, objavio je u ponedjeljak Velški nogometni savez.

"Trojica nogometaša se vraćaju u svoje klubove danas poslije podne", stoji u priopćenju FAW-a koji dodaje da neće davati nikakve daljnje komentare o tom slučaju.

I dok nema objavljenih pojedinosti o tome kako su nogometaši prekršili protokol, igrač Leeds Uniteda Roberts se ispričao preko svog Instagram profila zbog kršenja .

"Nesretni smo što napuštamo kamp ranije, ali pravila su pravila i nisam trebao biti gore u hotelu kasnije od zadanog vremena", napisao je.

"Ispričavam se momčadi, osoblju i navijačima Walesa. Nastavit ću radiri naporno da zavrijedim mjesto u reprezentaciji na Euru."

Wales je izgubio 1-3 u prvoj kvalifikacijskoj utakmici od Belgije, ali je pobijedio Meksiko u prijateljskoj utakmici tijekom vikenda. U utorak igra u grupi drugu kvalifikacijsku utakmicu protiv Češke.

Linker
18. travanj 2024 19:39