Ivan Rakitić i Mladen Krstajić iz vremena dok su zajedno igrali u Schalkeu
 ACHIM SCHEIDEMANN Dpa Picture-alliance Via Afp
OTKRIO DETALJE

Kako je s Rakitićem kažnjen zbog odlaska na koncert Mileta Kitića: ‘Fotografirao nas je neki jugović...‘

‘Ivan mi je rekao da umišljam, ali bio sam siguran da nas netko fotografira...‘
Piše: SNObjavljeno: 28. veljača 2021. 22:40

Mladen Krstajić, bivši nogometaš Schalkea, igrao je nekoliko sezona zajedno s Ivanom Rakitićem u tom njemačkom klubu i upravo iz tog vremena postoji jedna "situacija" koja se nikako nije svidjela tadašnjem treneru. O detaljima tog incidenta progovorio je u jednom intervjuu...

Riječ je bila o odlasku na koncert pjevača Mileta Kitića, a koji je tad bio na turneji u Njemačkoj.

"Kad dođe vikend, svi idemo van, kao uostalom i cijela Njemačka. Samo mi smo imali nesreću da su nas fotografirali. Bilo je to poslije susreta sa Stuttgartom, a u srijedu smo trebali igrati u Ligi prvaka", počeo je priču Krstajić, koji je danas nogometni menadžer.

"Odlučili smo nas dvojica da odemo u Duisburg. I dogodilo se tamo što se dogodilo, vidio sam oko dva ujutro da nas je netko fotografirao, da je uperio crvenu lampu prema nama. Rakitić mi kaže da umišljam. A dobro onda, rekao sam", priča Krstajić.

Poslije su obojica dobili kaznu od strane Uprave. I ostali bez premija za Ligu prvaka.

"Kad sam sutradan bio kući, zvoni mi telefon. Vidim, zove direktor. Odmah sam znao koliko je sati. "Gdje si bio", pita me. Nas je fotografirao netko od "jugovića" i uzeo od Bilda nekoliko stotina eura. Kažnjeni smo, ostali smo na tribinama za utakmicu Lige prvaka", rekao je Mladen.

Ipak brzo se zaboravilo: "Kad smo prošli dalje, došao mi je samo predsjednik i rekao, "Momci, idemo dalje", rekao je Krstajić za Kurir.

Incident je to koji se dogodio u prosincu 2007. godine, a poslije je Mile Kitić zahvalio nestašnim nogometašima jer su mu napravili najbolju moguću reklamu...

Linker
24. rujan 2024 20:29