UNIŠTILA GA RECESIJA

KAKAV ŠKRTAC Ballack pokušao smanjiti prometnu kaznu jer nema prihoda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2012. 15:18

Umirovljeni njemački nogometaš Michael Ballack (36) zatražio je posredstvom odvjetnika smanjenje novčane kazne zbog prebrze vožnje jer - nema prihoda...

Španjolska policija uhitila je 17. listopada Ballacka (36) zbog jurnjave po autoputu u blizini grada Trujilla. Ballack se u svome Audiju vozio brzinom od 211 kilometara na sat, što je značajno više od dopuštenih 120 km/h.

Dan nakon uhićenja i policijske prijave održano je saslušanje i izrečena mu je dvogodišnja zabrana vožnje i novčana kazna u visini od 8000 funti.

Drugo saslušanje održano je u srijedu, bez Ballackove prisutnosti, ali je u njegovo ime odvjetnik mu Jesus Gallego Rol zatražio smanjenje kazne na 800 funti budući Ballack nema prihoda otkako je napustio redove Bayer Levekusena na ljeto.

- Samo zato što je slavni nogometaš, to ne znači da mu novac pritječe - rekao je Rol.

Nekadašnji kapetan "elfa" nedavno je prošao kroz prilično skup razvod, a tijekom ljeta je radio kao stručni sukomentator Eura u Ukrajini i Poljskoj. Tijekom 17-godišnje karijere Ballack je zaradio na desetine milijuna funti, ali recesijsko je doba očito pogodilo i njega.

Linker
23. rujan 2024 15:27