NEPONOVLJIVI BRAZILAC

Kakav kralj: Adriano 'brije' po Riju, a u Rimu uvjereni da se oporavlja od ozljede

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 23. veljača 2011. 16:38

Nakon što je primijećeno kako krstari najskupljim dućanima Rio de Janeira, te se pritom fotografira sa znatiželjnicima i turistima, iz nogometnog kluba Rome poslali su ultimatum brazilskom napadaču Adrianu.

Roma je Brazilca pustila kući na oporavak od ozljede ramena prošlog mjeseca. U klubu su se uzbudili kad su shvatili da se Adriano po tko zna koji put nije našao u zrakoplovu za Italiju u kojem je trebao biti, nakon čega je uslijedila nova serija fotoreportaža iz Brazila. Ovoj šopingholičarskoj prethodila je ranije jedna na kojoj je razvidno da Adriano tulumari ispijajući pivo.

Vijesti iz Brazila potresle su direktora kluba Giana Paola Montalija, koji je 29-godišnjem napadaču poslao ultimatum. Ne bude li se do četvrtka u ponoć pojavio na rimskom aerodromu, Roma će poduzeti određene pravne mjere, moguće i proces raskida ugovora na nogometaševu štetu.

Saopaulski Corinthians već je izrazio želju za angažiranjem razmetnog centarfora bude li ovaj oslobođen ugovorne obveze u rimskom klubu, za koji je ljetos potpisao trogodišnji ugovor. Odigrao je ove sezone svega pet prvenstvenih utakmica.

Linker
24. rujan 2024 13:21