Serbia's Aleksandar Lukovic, center, scores a goal during their Euro 2012 group C qualifying soccer match against Estonia, in Belgrade, Serbia, Friday, Oct. 8, 2010. (AP Photo/Darko Vojinovic)
 AP
KOMEDIJA NA JNA

KAD TI SVE IDE NAOPAKO... Estonci gledali, Srbi pogađali u vlastitu mrežu!

Piše: ArhivaObjavljeno: 09. listopad 2010. 19:38

ZAGREB - Srbija je u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj doživjela vrlo hladan tuš već u trećem kolu. Na domaćem su terenu izgubili od Estonije 1-3, iako su u 60. minuti vodili 1-0!

Očito je, svi danas igraju nogomet, ma koliko nekome to zvučalo otrcano i izlizano. Istina, Srbi su bili favoriti i kao sudionici Svjetskog prvenstva odigranog prije nešto manje od tri mjeseca, svakako su trebali riješiti susret u svoju korist i zabilježiti tri boda, koja su prije utakmice sigurno i bila zabilježena.

No, u srbijanskoj reprezentaciji vladaju zbunjenost i negativna atmosfera, koju bolje od ičeg opisuje Lukovićev autogol u drugoj minuti sudačke nadoknade. Estonci su panično ispucali loptu izvan svog prostora, Luković je trčao uz protivničkog napadača i refleksno pokušao vratiti loptu svom vrataru, koji ga je neugodno iznenadio. Pogledajte video jednog od boljih autogolova u posljednje vrijeme.

Linker
25. rujan 2024 03:30