Marco Luzzani / Getty
ADUT IZ RUKAVA

JUVENTUSOV TRENER 'SKRIVA' MANDŽUKIĆEVU SITUACIJU Evo što je Allegri poručio o hrvatskom napadaču

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 15. ožujak 2016. 20:21

Na službenoj presici uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu ( u srijedu u 20.45h) Juventusov trener Massimiliano Allegri dotaknuo se i našeg Marija Mandžukića.

Nastup hrvatskog napadača upitan je zbog ozljede prepona, a evo što je Allegri rekao o njegovoj situaciji.

"Mario Mandžukić je za nas izvanredan igrač jer vrši nevjerojatan pritisak na protivnika i ima snažan karakter. Bio je izvan pogona dva dana, a danas je imao prvi trening. Stoga ću sutra procijeniti njegovo stanje i vidjeti hoće li igrati ili ne“, rekao je Allegri.

Juventus je na noge Bayernu stigao oslabljen za Paula Dybalu, Claudija Marchisija i Giorgija Chiellinija.

"Čuo sam ranije da su ljudi rekli kako je ovo tragedija. Druge stvari u životu su tragedija. Šteta je što nisu ovdje, ali ovo je jaka momčad i nama nedostaju tek dvojica ili trojica igrača. Dybala će, nadamo se, igrati opet u nedjelju, a nakon stanke koja uskoro slijedi vratit će nam se i Chiellini i Marchisio“ - dodaje Allegri.

"Mislim da Bayern neće podcijeniti Juventus, jer je ovo uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka i oni znaju kao i mi da se svašta može dogoditi u nogometnoj utakmici. U prvoj utakmici Bayern nije pao, nego je Juventus sjajno reagirao. Ono što vam mogu reći je da sigurno neće završiti rezultatom 0:0 zbog njihovih napadačkih i obrambenih karakteristika“, zaključio je Juventusov trener.

Podsjećamo, prva utakmica osmine finala odigrana u Torinu završila je 2:2, iako je Bayern vodio s 2:0.









Linker
12. svibanj 2024 11:36