ANTE CIZMIC/CROPIX
VATRENI STIŽE NA OTOK?

Još jedan Hrvat u najjačoj ligi svijeta!? Spominje se odšteta od 18 milijuna eura, ali i jedan problem...

Navodno se u čitavu priču uključio i Nikola Vlašić koji je sa sunarodnjakom već odradio razgovor
Piše: SNObjavljeno: 26. siječanj 2022. 16:44

Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car već je mjesecima na izlaznim vratima Marseillea. Barem se to može zaključiti iz brojnih francuskih, ali i drugih stranih medija koji svako malo pronađu nekog novog potencijalnog kupca za 25-godišnjeg braniča.

Ipak, u svom tom moru glasina jedan klub posebno iskače, a riječ je o premierligašu West Ham Unitedu. Slavni engleski klub već se duže vrijeme povezuje s Vatrenim, a britanski mediji sada donose neke nove detalje koji otkrivaju kako zapravo stoje stvari u ovoj priči.

Britanci navode da se Ćaletu-Cara već povezivalo i s Newcastleom, Wolverhamptonom te Liverpoolom, ali da je West Ham ipak najbliže tome da zaključi ovaj posao.

image

Duje Ćaleta-Car u dresu Marseillea (desno)

ROMAIN PERROCHEAU Afp

Cifra koja se spominje u pojedinim medijima kreće se oko 18 milijuna eura, no u cijeloj priči navodno postoji i jedan problem...

Naime, West Ham favorizira posudbu s opcijom otkupa dok Francuzi traže da se odmah finalizira kompletni transfer. Portal West Ham Zone se poziva i na jednog insajdera, navodno bivšeg zaposlenika West Hama koji tvrdi da se i Nikola Vlašić uključio u pregovore te već porazgovarao sa svojim sunarodnjakom o mogućoj selidbi.

Hoće li se transfer na kraju i realizirati? Mogli bismo saznati u narednim danima...

Linker
15. svibanj 2022 11:09