FACUNDO ARRIZABALAGA Afp
PRENOSI DAILY MAIL

Igrači u potpunom šoku! Englezi ne mogu vjerovati na koji su se način birali oni koji su pucali penale

Izbornikova se odluka u konačnici pokazala totalno pogrešnom
Piše: SNObjavljeno: 13. srpanj 2021. 11:59

Jedanaesterci koji su im odnijeli naslov europskog prvaka i dalje su glavna tema u Engleskoj. Najviše se spominje trojac koji je bio neprecizan (Saka, SAncho i Rashford), ali i izbornik Gareth Southgate koji im je iznenađujuće dao priliku, barem se tako mislilo. Naime, engleski Daily Mail donosi priču u kojoj otkriva zbog čega se Souuthgate odlučio na ovakav potez.

Kako prenosi spomenuti list, izbornik Gordog Albiona je svoju odluku temeljio na treninzima još iz rujna kada su Englezi počeli vježbati kaznene udarce. Na tim je treninzima rezultate bilježio Southgateov pomoćnik Steve Holland, a navodno je Saka bio nepogrešiv. Odmah iza njega najbolji su bili upravo Sancho i Rashford.

image
JOHN SIBLEY Afp

Saka koji je na Otoku označen kao možda i najveći krivac za poraz imao je bolju statistiku od Sterlinga i Grealisha za koje većina smatra da su bez obzira na sve rebali preuzeti odgovornost.

Ipak, navodno niti sami igrači nisu znali za ovu ljestvicu uoči početka raspucavanja te su ostali u potpunom šoku, a izbornikova se odluka u konačnici pokazala totalno pogrešnom.

Linker
19. travanj 2024 05:21