Lokomotiv Moskva
DOSTA IM PROSJEČNOSTI

Ibričić: U Lokomotivu me bole leđa od sjedenja klupi, siguran sam da će me Bilić 'izliječiti'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. svibanj 2012. 10:55

Slavena Bilića u Lokomotivu čeka Senijad Ibričić. Bivši igrač Hajduka, desetka Bijelih koja je na noge dizala Poljud, od siječnja prošle godine nosi dres Lokomotiva.

- Drago mi je da Slaven dolazi. Nisu nam u klubu to službeno i pojedinačno rekli, ali čuli smo objavu predsjednice Olge Smorodskaje na press konferenciji. Predstavili su Rusi Bilića kao najboljeg balkanskog trenera - kazao nam je Ibričić kojeg smo zatekli u moskovskoj zračnoj luci na putu prema kući.

-Imamo odlični klupski kamp, veliki se novci ulažu svake godine, ali posljednji put je Lokomotiv bio prvak “davne” 2004. godine.

Ne treba biti suviše pametan da bi se povezalo “dva i dva”. Slaven Bilić stiže u Moskvu kako bi Lokomotivu vratio staru slavu.

- Da, može se tako reći, jer svima je dosta prosječnosti u kojoj je klub živio zadnjih godina. Zato je Lokomotiv uzeo Slavena Bilića, da se napokon osvoji trofej.

Očekujete li da će Lokomotiv posegnuti za igračkim pojačanjima nakon što su doveli i skupo platili novog trenera?

- Sigurno će biti pojačanja, jer u Lokomotivu nema određenog budžeta. Ne štede se novci u stvaranju momčadi. Ali, to treba biti prava momčad. Svi tako rade u Rusiji. Zato će sigurno biti pojačanja. Što bude tražio, to će mu i dovesti.

Vjerujete li da ćete imati bolji status kod Bilića nego ste imali kod Portugalca Couciera?

- Nema privilegija u profesionalnom svijetu, ali meni će biti lakše raditi. Nadam se da ću dobiti priliku, što nisam mogao kod Portugalca. Znate, u zadnje vrijeme imam i zdravstvenih problema.

Da, kakvih?

- Bole me leđa od sjedenja klupi, a nisam na to navikao - dodao je Ibričić uz široki osmijeh.

KOMPLETAN ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI!

Linker
20. rujan 2024 22:20