AFP
ABIDAL

I Francuz na meti PSG-a

Sport tvrdi da PSG promatra razvoj situacije i spreman je, u slučaju da izostane Abidalov dogovor s Barcelonom, ponuditi iskusnom braniču ugovor do 2015. godine
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 05. rujan 2011. 12:06

Iako je ljetni prijelazni rok tek završio, mnogi europski klubovi već razmišljaju o mogućim pojačanjima u sljedećoj godini.Katalonski dnevnik Sport tako piše da bi novi bogataš na europskom tržištu, francuski PSG, volio u svojim redovima vidjeti braniča Barcelone Erica Abidala (32). Francuskom reprezentativcu ugovor s aktualnim španjolskim i europskim prvakom istječe sljedeće ljeto. Dvije strane pregovaraju o nastavku suradnje, ali dok igrač želi dvogodišnji ugovor, klub mu je navodno spreman ponuditi opciju "jedan plus jedan".

Sport tvrdi da PSG promatra razvoj situacije i spreman je, u slučaju da izostane Abidalov dogovor s Barcelonom, ponuditi iskusnom braniču ugovor do 2015. godine.

Abidal je u Barcelonu došao 2007. iz Lyona i nametnuo se kao važan član udarne postave Guardioline momčadi. Za francusku je nogometnu reprezentaciju skupio 57 nastupa.

Linker
23. rujan 2024 16:24