CROPIX
PROBLEM U SUSJEDSTVU

Hrvatski trener došao u BiH i ostao šokiran: ‘Prošao sam svijeta, svugdje sam radio, a onda dođem tu...‘

‘Ne znam što bih vam rekao. Nogometni savez treba rješavati takve situacije...‘
Piše: SNObjavljeno: 16. srpanj 2021. 14:01

Tomislav Ivković nedavno je preuzeo sarajevski Željezničar. Iskusni hrvatski stručnjak potpisao je ugovor na godinu dana s mogućnošću produženja na još jednu, a novu sezonu u Bosni i Hercegovini otvorit će u subotu kada njegova momčad dočekuje Borac.

No, nesvakidašnja je situacija u kojoj se Ivković našao odmah na startu novog izazova jer, kako stvari stoje, on će utakmicu s tamošnjim prvakom morati ispratiti s - tribina.

image
CROPIX

"Ne znam što bih vam rekao. Prošao sam svijeta i svugdje sam mogao odmah raditi. Imam sve kvalifikacije da treniram bilo koju ekipu svijeta i onda dođem tu, radim s ekipom... i ne mogu raditi. Nogometni savez treba rješavati takve situacije. Ja sam sportski radnik i trener i nemam veze s nekom drugom situacijom. Teško mi je jer mislim da sam potreban ekipi. Nije isto kada si na tribini ili uz njih na terenu i smatram da su mi uskratili to zadovoljstvo da budem od prvog dana uz ekipu", rekao je Ivković na današnjoj press konferenciji.

Gdje je zapelo, u čemu je problem?

Naime, Ivković utakmicu s Borcem mora propustiti jer nije registriran, a u toj se situaciji našao jer niti jedan stranac Željezničara ne može biti registriran dok se ne podmire dugovi kluba prema Poraznoj upravi ili dok se barem ne postigne sporazum.

Linker
26. travanj 2024 06:44