DRAMA U TURSKOJ

Hrvati zaustavili Bilića: 'Kakav je to gospodin! On je za navijače Bešiktaša Bog'

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 03. ožujak 2015. 09:14

Ne može se to sto posto tvrditi, ali Andrija Vuković i Tomislav Glumac prilično su udaljili Slavena Bilića od titule turskog prvaka nakon senzacionalnog 2:2 remija Bešiktaša i fenjeraša Balikesirspora u 22. kolu Süper Liga.

- Nažalost, dogodio se najgori mogući rezultat za oba kluba. Nama ovaj bod ne znači puno u borbi za ostanak, a Slaven sada ima već tri boda zaostatka za Galatasarayem, kojemu mora u goste kao i Fenerbahčeu - javio se u ponedjeljak ujutro iz kampa Balikesirspora Glumac, koji je u siječnju otišao u ovaj klub na šestomjesečnu posudbu iz RNK Splita.

Jasno je zašto je Balikesirsporu ovaj bod malo, iako predstavlja ohrabrenje. Novi prvoligaš zaostaje sedam bodova za 15. mjestom koje drži Rizespor sa 21 bodom. Tri kluba ispadaju.

- Da je barem Vargas pogodio samo centimetar više prema unutra iz onog slobodnog udarca na kraju, tada bi ostanak izgledao realniji. Atmosfera u momčadi se malo podigla, bitno je da se borimo do kraja. Opet, žao mi je Slavena Bilića. Kakav je to gospodin! On je za navijače Bešiktaša pravi bog, skandiraju mu cijelo vrijeme. Šteta što im je zbog nereda jedna tribina ostala zatvorena, ali s druge strane čačkalica nije mogla stati.

Nakon utakmice tandem splitovaca u redovima Balikesirspora nije se vidio s Bilićem, ali jesu prije.

- Pozdravili smo se u hodniku, čak nam je rekao da Hajduk gubi 2:0 od Zadra, haha!

Što bi se za Bilića reklo: jednom hajdukovac, uvijek hajdukovac.

Linker
22. rujan 2024 17:35