Ali Koç

 CEM TEKKESINOGLU Anadolu Agency Via Afp
NEIZVJESNA SITUACIJA

Hoće li Livaković napustiti Tursku?: ‘Nož je došao do kosti. Postoji ekstremna opcija‘

‘Jedno je ne činiti ništa, što je najgore ako mene pitate‘, rekao je predsjednik kluba
Piše: SNObjavljeno: 29. ožujak 2024. 19:26

Situacija u Fenerbahçeu još uvijek je neizvjesna. Nakon nedavnih nereda na utakmici protiv Trabzonspora podigla se prašina u turskoj javnosti, a prema navodima nije bila isključena ni opcija po kojoj bi klub istupio iz lige.

Predsjednik kluba Ali Koç govorio je u intervjuu o potencijalnoj budućnosti kluba, a otkrio je i da su sve opcije otvorene. Još nije poznato kakvu će sudbinu imati Dominik Livaković i njegovi suigrači.

- Pokažimo cijeloj Turskoj da je vrijeme da kažemo ‘Dosta‘. Nož je došao do kosti i zarezao, samo što nije otkinuo nogu. Dvije su krajnje opcije - započeo je Koç i nastavio:

- Jedno od njih je ne činiti ništa, što je najgore ako mene pitate. Postoji i ekstremna opcija, a to je istupanje iz lige i prestanak nogometnih aktivnosti. Budući da Fenerbahçe sada prosvjeduje, čelnici kluba će se sastati u utorak kako bi donijeli odluke o određenim pitanjima. Sastali smo se s našim sponzorima.

Naglasio je kako emocije neće utjecati na njihovu odluku.

- Nemojte misliti da ćemo odluku donijeti vođeni emocijama. Zajedno ćemo donijeti pravu odluku. Nije jasno što ćemo učiniti, ali sigurno neće biti situacije u kojoj nećemo ništa učiniti. Nadam se da će 2. travnja biti prekretnica ne samo za Fenerbahçe, nego i za turski nogomet - rekao je prvi čovjek Fenerbahçea.

image

Dominik Livaković

Anp/ddp Usa/profimedia

Konačna odluka u pitanje će staviti i budućnost nekih igrača u klubu. Dominik Livaković navodno je nakon samog incidenta najavio odlazak, a treba vidjeti kakva će njegova odluka biti nakon spomenute situacije. Edin Džeko navodno ima ponude iz Saudijske Arabije, a nije sigurno niti što će odlučiti srpski igrač Dušan Tadić.

Linker
08. srpanj 2024 17:31