GENEVA, SWITZERLAND - AUGUST 06: Alen Halilovic of FC Barcelona in action during the pre-season friendly match between FC Barcelona and SSC Napoli on August 6, 2014 in Geneva, Switzerland. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
 Valerio Pennicino / 2014 Getty Images
BARCELONA B

Halilović među najboljima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. kolovoz 2014. 10:59

Alen Halilović je napokon debitirao u službenoj utakmici u momčadi kojoj a priori pripada, Barceloni B. Mlada Barcelonina momčad, oslabljena izostankom tri važna igrača koje je za prvenstveni debi ‘rezervirao’ Luis Enrique (Adama, Sandro i Munir) nije se mogla nositi s iskusnom Osasunom, novopečenim drugoligašem, u prvom kolu Segunde, domaća momčad slavila je sa 2:0 na startu novog prvenstva. Trener Barcelone B Eusebio definirao je taktiku u kojoj je Halilović igrao povučenije i nije imao toliko dodira s loptom kao što je uobičajeno zbog čega, slažu se komentatori, nije donio prevagu. Čak i tako, uz Grimalda bio je najistaknutiji igrač Barce B (odradio je 90 minuta). Imao je i jednu priliku za pogodak, a kvalitetu je pokazao i u nekoliko opasnih prodora.

Trener prve momčadi Barcelone, Luis Enrique, najavio je da će ulazak igrača mlade momčadi u prvu ove sezone biti redovit i za očekivati je da i Halilović, koji je u dvije dosadašnje utakmice u svakoj kategoriji ostavio vrlo dobar dojam, bude jedan od njih.

Linker
22. rujan 2024 01:09