REAL JEDVA DOČEKAO

Guardiola se premišlja oko Lewandowskog, ne treba mu jer ima Mandžukića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. listopad 2013. 21:04

Taman kad se činilo da je sapunica oko napadača Borussije Dortmund Roberta Lewandowskog privedena kraju, za nastavak priče se pobrinuo španjolski AS

Poljski je nogometaš, podsjećamo, već ovo ljeto želio preći u Bayern, ali ga Borussia nije pustila. No, kako će na kraju aktualne sezone biti slobodan igrač, Dortmunđani ga više ne mogu zadržati, a nedavno je i sam Lewandowski potvrdio da će u siječnju potpisati ugovor s Bayernom.

No, AS je u četvrtak donio informaciju kako se trener bavarskog kluba Pep Guardiola premišlja oko Lewandowskog jer nije siguran treba li mu još jedan napadač u momčadi. Teško je reći je li ova vijest točna, ali činjenica je da Guardiola vrlo često igra bez ijednog klasičnog napadača u postavi, a kako u momčadi već ima kvalitetno rješenje u liku Marija Mandžukića, doista je pitanje koliko mu je Lewandowski potreban.

AS dalje navodi kako su Guardiolinih dilema svjesni u Real Madridu koji je spreman uskočiti i potpisati ugovor s 25-godišnjim Poljakom ako Bayern doista odustane. Štoviše, spominje se i da bi Real mogao uzeti Lewandowskog već u siječnju, što znači i da bi Borussiji ipak pripala određena odšteta.

Linker
22. rujan 2024 16:18