Robert Belošević/CROPIX
IZ GRČKIH MEDIJA

Grčka Kavala potpisala Asanovića, Aljoša demantira: Uz Bilića sam 300 posto!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 03. svibanj 2011. 12:52

Sve grčke novine objavile su danas vijest da je Aljoša Asanović, jedan od Bilićevih pomoćnika postao novi trener sedmoplasirane ekipe u grčkom prvenstvu- Kavale, prenosi Slobodna dalmacija.

U nekim grčkim medijima Asanović je figurirao i kao ozbiljan pretendent na mjesto tehničkog direktora ili šefa stručnog štaba u Panathinaikosu, ali su te priče u zadnje vrijeme malo splasnule. Predjednik Kavale Stavros Psomiadis slovi kao kontroverzan predsjednik kod kojeg treneri i ne dožive dugi mandat, ali je javno priznao da želi Asanovića.

No Aljoša Asanović nam je, pak, o sveu rekao:

'Jedina stvar koja me sada zanima je reprezentacija Hrvatske., sljedeća utakmica kvalifikacija s Gruzijom i da na toj utakmici pobjedimo.'

Na naše pitanje znači li to da do daljnjega ostaje u HNS-u, Aljoša je odgovorio:”Pa naravno, 300 posto!”.

U Kavali su do jučer igrala tri Hrvata: Mirko Hrgović, Igor Tomašić i golman Mario Galinović,ali će u klubu najvjerojatnije u novoj sezoni ostati jedino Hrgović.

Predsjednik sa stranim igračima nije bio zadovoljan, zato je htio dovesti stranog trenera u liku i djelu Aljoše Asanovića za kojeg smatra da je puno obolji trener od svih koji su trenirali njegov klub, pa čak i od bivšeg trenera Gianisa Mantzourakisa.

Linker
24. rujan 2024 07:14