AP
SVRAKE U FORMI

GOSPODA IZ NEWCASTLEA Alkohol, droga, nasilje i - neka već poznata prostitutka...

Carroll je poznat po tri optužnice o fizičkom nasrtaju (jedan na bivšu djevojku) zbog kojih, pazite sad, i mora do siječnja živjeti kod Nolana kao obliku uvjetne kazne
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2010. 13:52

Engleski nogometaši zaista su posebne biljke. Nakon brojnih skandala, izvanbračnih avantura, vožnji u pijanom stanju, optužbi o fizičkom nasilju... čovjek bi rekao kako će ostale kolege, koje se (još) nisu našli u takvim sitacijama, malo primiriti da bi izbjegli upravo takve slučajeve, ali ne... Gotovo da ne prođe tjedan a da neki od engleskih tabloida ne izbaci neku novu/staru priču o katastrofalnim običajima dnašnjih engleskih igrača.

Bilo kako bilo, sad su na red stigli igrači Newcastle Uniteda koji se ove sezone, nakon jedne sezone izbivanja, vratio u eltini razred engleskog nogometa. U nedjelju su kreirali iznenađenje kola pobjedom na gostovanju kod Arsenala, no ova “priča” datira tjedan dana ranije.

Newcastle je pred svojim navijačima s visokih 5:1 svladao rivale iz Sunderlanda što je bio sasvim dovoljan povod dečkima da se 'opuste’. Kevin Nolan i Andy Carroll opuštati su se počeli već u predvečernjim satima, a nakon pubova, diskoteke, casina, party se u ranojutarnjim satim preselio u Nolanovu vilu vrijednu milijun eura.

Tamo su njih dvojica to opuštanje završili s tri djevojke. A u cijelu igru uljučena je i droga, kokain točnije. Igrači tvrde kako nisu znali za njega i kako ga nisu konzumirali.

- I Nolan i Carroll kategorički odbijaju špekulacije da imaju saznanje da se droga pojavila u Nolanovoj kući. Drago im je da čak niti tabloid ne tvrdi da je netko od njih imao saznanje o tome. Niti jedan od njih dvojice ne bi nikada pomislio na upotrebu droge. Klub i spomenuti igrači su uvjereni da bi urednik spomenutog lista, da je smatrao da u priči koja je objavljena ima imalo istine, o tome već obavijestio policiju - stoji u priopćenju Newcastlea.

Cijeloj farsi pridružila se Jenny Thompson, poznatija kao Rooneyjeva prostitutka, kazavši kako je Nolanu prije slala svoje gole fotografije na mobitel, ali je tome na kraj stala tadašnja Nolanova zaručnica, a današnja supruga, Hayley.

Carroll je pak poznat po tri optužnice o fizičkom nasrtaju (jedan na bivšu djevojku) zbog kojih, pazite sad, i mora do siječnja živjeti kod Nolana kao obliku uvjetne kazne.

Linker
25. rujan 2024 15:23